Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla uyumak

Rüyada bir kadınla uyumak

Rüyada bir kadınla uyumak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, başa iş açacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla uyumak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kadınla uyumak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla uyumak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada derin uyumak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta uyumak hayırla yad etmeye, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yalandan uyumak iş kaybı yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çatıda uyumak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada ağacın altında uyumak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments