Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda uyumak

Rüyada çatıda uyumak

Rüyada çatıda uyumak arabuluculuk yapılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, gönlünce harcama yapmasına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada çatıda uyumak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada çatıda uyumak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çatışmadan kurtulmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatışma yaşamak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada çatı üstünde oturmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek büyük bir ikilemde kalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Rüyada çatı sacı görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda çatışma görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments