Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın altında uyumak

Rüyada ağacın altında uyumak

Rüyada ağacın altında uyumak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada ağacın altında uyumak gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada ağaç altında uyumak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulur.

Rüyada ağacın altında uyumak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta uyumak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde uyumak işinde büyük başarı elde edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada kar altında uyumak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında uyumak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur altında uyumak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments