Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta uyumak

Rüyada mezarlıkta uyumak

Rüyada mezarlıkta uyumak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada mezarlıkta uyumak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde uyumak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak huzurlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada mezarın yanında uyumak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık uyumak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments