Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan uyumak

Rüyada yalandan uyumak

Rüyada yalandan uyumak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalandan uyumak gördüyseniz:

  • İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada yalandan uyumak eşlerin ayrılacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet eder.

Rüyada yalandan ağlamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yalandan namaz kılmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yalandan nişanlanmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, ele geçen kazancın azalacağına, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalandan hasta olmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yalandan yemin etmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yalandan gülmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yalandan evlenmek herkesin rahat edeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments