Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın mahrem yeri görmek

Rüyada kadın mahrem yeri görmek

Rüyada kadın mahrem yeri görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalettir.

Rüyada kadın mahrem yeri gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, öz güven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek zor zamanların geride kalacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mahrem yerini görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments