Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının mahrem yerini görmek

Rüyada kadının mahrem yerini görmek

Rüyada kadının mahrem yerini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bekar ise evleneceğine inanılır.

Rüyada kadının mahrem yerini gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalettir.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın mahrem yerini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments