Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka hamile kadın görmek

Rüyada başka hamile kadın görmek

Rüyada başka hamile kadın görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, makam ve rütbe edineceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka hamile kadın gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, muradınıza ereceğinize, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek darlığa düşeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek mutluluk ve saadete, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada başka hamile kadın görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, başarılarının daim olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments