Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını şehvetle öpmek

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sayılacağına ve sevileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, eşlerin boşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği şehvetle öpmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalettir.

Rüyada şehvetle öpmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada şehvetli kadın görmek kısmetlerin artacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şehvetle öpüşmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada şehvetle öpülmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ona göre davranacağına yorulur.

Rüyada şehvetle sarılmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments