Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehvetle sarılmak

Rüyada şehvetle sarılmak

Rüyada şehvetle sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada şehvetle sarılmak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada şehvetle sarılmak gün yüzü görmeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada şehvetle öpüşmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada şehvetli kadın görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği şehvetle öpmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, düşman malından yemeye, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehvetli olmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada şehvetle öpüştüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments