Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehvetle öpmek

Rüyada şehvetle öpmek

Rüyada şehvetle öpmek emeklerinin karşılığını göreceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehvetle öpmek gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada bir erkeği şehvetle öpmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehvetle öpmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehvetli olmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şehvetle öpüşmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada şehvetli kadın görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada şehvetle öpülmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments