Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada şehvetle bakmak zengin bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada şehvetle öpülmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, iş kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şehvetle sarılmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehvetle öpüşmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehvetli kadın görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şehvetle öpmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments