Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehvetle öpüşmek

Rüyada şehvetle öpüşmek

Rüyada şehvetle öpüşmek başarıya giden yollarının açılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, makam sahibi olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehvetle öpüşmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada şehvetli olmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehvetle öpmek bir sebeple yataklara düşeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada şehvetle sarılmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada şehvetle bakmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Rüyada şehvetle öpüştüğünü görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek en çetin zorlukların aşılacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, başarılarının katlanacağına delalet eder.

Rüyada şehvetli kadın görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği şehvetle öpmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments