Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehvetle öpülmek

Rüyada şehvetle öpülmek

Rüyada şehvetle öpülmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada şehvetle öpülmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada bir kadını şehvetle öpmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehvetle öpmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada şehvetli kadın görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada şehvetle üzüldüğünü görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehvetle öpüştüğünü görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehvetle sarılmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, iç açıcı sözlere, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada şehvetli olmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği şehvetle öpmek hayırlı haberlere, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments