Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını kör görmek

Rüyada bir kadını kör görmek

Rüyada bir kadını kör görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Rüyada bir kadını kör gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada kör kadın görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kör kadına yardım etmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir kadın görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek yardımcı olmayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını kör görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada kör bir erkek görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments