Rüyada bir kadını hamile görmek

Rüyada bir kadını hamile görmek büyük düşüneceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Rüyada hamile kadına elma vermek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü hamile kadın görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek onlardan hayırsızlık göreceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ona kol kanat gereceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının evlendiğini görmek hırsızlık yapacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek doğru yolu bulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadın duymak iyi geçiminin devam edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top