Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü hamile kadın görmek

Rüyada bir sürü hamile kadın görmek

Rüyada bir sürü hamile kadın görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, büyük paralara sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir sürü hamile kadın gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Rüyada bir sürü hamile kadın görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iyileşme göstereceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü kadın görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürünen kadın görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadınla karşılaşmak büyük kazançlar getireceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadına sarılmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ruhunun şifa bulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını korumak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments