Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını erkek görmek

Rüyada bir kadını erkek görmek

Rüyada bir kadını erkek görmek çok hayırlı haberler alacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, geçim derdine düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada bir kadın ve erkek görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada kadın erkek organı görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek ona emek vereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek birini kadın olarak görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments