Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın ve erkek görmek

Rüyada bir kadın ve erkek görmek

Rüyada bir kadın ve erkek görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin kadın olduğunu görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın görünümlü erkekle beraber olmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek olan birini kadın görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments