Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadından anahtar almak

Rüyada bir kadından anahtar almak

Rüyada bir kadından anahtar almak parasal ferahlığa çıkılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, rızık elde edeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadından anahtar almak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada bir kadından anahtar almak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada kadından anahtar almak kazancının günden güne arttıracağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada bir kadına anahtar vermek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol anahtar görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar dağıtmak kazancında bereketin artacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde anahtar görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire anahtarı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane anahtar görmek verilen  sözlerin tutulacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments