Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına anahtar vermek

Rüyada bir kadına anahtar vermek

Rüyada bir kadına anahtar vermek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadına anahtar vermek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada bir kadından anahtar almak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada bir kadına anahtar vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kadından anahtar almak kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada anahtarın kaybolduğunu görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada anahtarı tuvalete düşürmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kişinin esenlik bulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işarettir.

Rüyada işyeri anahtarı görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada araba ve anahtarını görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada oda anahtarı görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, lüksünün artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments