Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde anahtar görmek

Rüyada suyun içinde anahtar görmek

Rüyada suyun içinde anahtar görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde anahtar gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada su içinde anahtar görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, kısmetli kapıların açılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde anahtar görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde anahtar bulmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan içinde anahtar görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kutu içinde anahtar görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabının içinde anahtar görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işarettir.

Rüyada suya anahtar düşürmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı suya düşürmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments