Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane anahtar görmek

Rüyada üç tane anahtar görmek

Rüyada üç tane anahtar görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, bekarlar için evlenmeye, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada üç tane anahtar gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada üç tane anahtar görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalet eder.

Rüyada iki tane anahtar görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Rüyada iki tane gelin görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada dört tane köpek görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada kendinden iki tane görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane ev almak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments