Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek başarısızlığa düşüleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sevdiği insanların olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıyafetli erkek görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, dünyasının iyileşmesine, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, tatsızlık olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giymek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kadın kıyafetleri giymek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kötü sözler duyulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments