Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek yepyeni biri haline geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Rüyada bir isteğinin olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, onlar için çabalayacağına, kazancının çok düşeceğine delalet eder.

Rüyada isteksiz gelinlik giymek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulur.

Rüyada isteksiz nişanlanmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, rızkın genişlemesine delalet etmektedir.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada isteksiz öpüşmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek kendisi için mal mülk alacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada istekte bulunmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments