Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan istekte bulunmak

Rüyada başbakandan istekte bulunmak

Rüyada başbakandan istekte bulunmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, terfi edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak kazanç kapılarının açılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada istekte bulunmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isteksiz olmak çok iyi şeylere, işlerinin yoluna gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada isteksiz öpüşmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerin son bulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada isteksiz evlenmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments