Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isteksiz nişanlanmak

Rüyada isteksiz nişanlanmak

Rüyada isteksiz nişanlanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada isteksiz nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada isteksiz nişanlanmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, şöhretli biri olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada isteksiz öpüşmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, aşkının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada isteksiz evlenmek desteksiz kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulur.

Rüyada isteksiz gelinlik giymek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Rüyada isteksiz olmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments