Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isteksiz öpüşmek

Rüyada isteksiz öpüşmek

Rüyada isteksiz öpüşmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada isteksiz öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada isteksiz nişanlanmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istekte bulunmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada bir isteğinin olduğunu görmek yokluk içine gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada isteksiz olmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isteksiz öpüşmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments