Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istekte bulunmak

Rüyada istekte bulunmak

Rüyada istekte bulunmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, fenalıkta bulunmaya, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada istekte bulunmak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada istekte bulunmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada isteksiz öpüşmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada isteksiz olmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada isteksiz nişanlanmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada isteksiz evlenmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işarettir.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, şansının da döneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments