Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, elindekileri kaybedeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada isteksiz olmak zor bir döneme gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan istekte bulunmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada istekte bulunmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada isteksiz öpüşmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada isteksiz evlenmek çok iyi bir duruma geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet eder.

Rüyada isteksiz gelinlik giymek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments