Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işi yetiştirememek

Rüyada bir işi yetiştirememek

Rüyada bir işi yetiştirememek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, başarılarının devam edeceğine, sabrını zorlayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir işi yetiştirememek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada işleri yetiştirememek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine inanılır.

Rüyada işe yetişememek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada işi yetiştirememek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bir işi yetiştirememek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşmak yetişememek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, refah düzeyinin düşeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada bir şeye yetişememek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments