Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmak yetişememek

Rüyada koşmak yetişememek

Rüyada koşmak yetişememek sağlığının bozulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşmak yetişememek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada koşmak yetişememek o işin tüm risklerini göze alacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşmak ama yetişememek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, spor yapmaya başlanılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birini hastaneye yetiştirmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya yetişememek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi düğününe yetişememek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, bunun için her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada sabah namazına yetişememek büyük kazançlar elde edileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments