Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe yetişememek

Rüyada işe yetişememek

Rüyada işe yetişememek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yeni bir yola gireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işe yetişememek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada bir işi yetiştirememek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işi yetiştirememek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işleri yetiştirememek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada işe yetişememek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada nikaha yetişememek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada sınava yetişemediğini görmek gönül gözünün açılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments