Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir iş için beklemek

Rüyada bir iş için beklemek

Rüyada bir iş için beklemek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir iş için beklemek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada bir iş için beklemek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Rüyada iş beklemek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada doktor beklemek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs beklemek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada treni beklemek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok zor durumlara düşeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada camide beklemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, istediği başarıya kavuşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüs beklediğini görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada servis beklemek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments