Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs beklediğini görmek

Rüyada otobüs beklediğini görmek

Rüyada otobüs beklediğini görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs beklediğini gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada otobüsü beklemek kafa dinleyeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada otobüs beklemek kazançlarının gittikçe azalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs sırası beklemek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs beklediğini görmek mevkie edineceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret eder.

Rüyada belediye otobüsü beklemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yolda otobüs beklemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Rüyada durakta beklediğini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments