Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servis beklemek

Rüyada servis beklemek

Rüyada servis beklemek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, verimli işlere gireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işarettir.

Rüyada servis beklemek gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Rüyada servis beklemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Rüyada kahve servis etmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada çay servis etmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada okul servisi kaçırmak mesleğinde atılım yapacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada servis arabasına binmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet eder.

Rüyada okul servisini kaçırmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret eder.

Rüyada servis şoförü görmek elinin sıkışacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada acil servis aramak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments