Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs beklemek

Rüyada otobüs beklemek

Rüyada otobüs beklemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs beklemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Rüyada yolda otobüs beklemek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada belediye otobüsü beklemek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kimseye borçlanmayacağına işarettir.

Rüyada otobüs beklediğini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada otobüsü beklemek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Rüyada otogarda otobüs beklemek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, başarılarının tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüs sırası beklemek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada otobüs beklemek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gemi beklemek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tecrübe sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments