Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Rüyada bir insanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerin aksayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, parasına da para ekleyeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küçük bebeğin büyüdüğünü görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, yüzlerin asılacağına işarettir.

Rüyada evi büyütmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ev büyütmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments