Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev büyütmek

Rüyada ev büyütmek

Rüyada ev büyütmek bereketin ve verimin geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada ev büyütmek gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada ev büyütmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada evi büyütmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, emeğinden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada büyüdüğün evi görmek büyük adımlar atılacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bebek büyütmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek büyütmek yüceltileceği sözler duyacağına, karlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada işyerini büyütmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın büyüdüğünü görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret eder.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments