Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun büyüdüğünü görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun büyüdüğünü görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments