Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, rızkın gittikçe azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, başarıları ile tanınacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek tatsızlıkların yaşanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kulakların büyüdüğünü görmek aç kalacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin hemen büyüdüğünü görmek iyilik ve hayır bulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada işini büyütmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı büyütmek sevdiklerine kavuşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments