Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, müjdeli haberle geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başı kesilmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin başının kesildiğini görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments