Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret eder.

Rüyada koyunun başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada koyun kesip yüzmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada koyun kesilmesini görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kesilirken görmek kişiye hep umut olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbanlık koyun kesildiğini görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada koyunun kesildiğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada koyun kesildiğini görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments