Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kesilmek

Rüyada başı kesilmek

Rüyada başı kesilmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kesilmek gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada başının kesileceğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek tüm isteklerine kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hata yapılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments