Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla birini yaralamak

Rüyada makasla birini yaralamak

Rüyada makasla birini yaralamak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada makasla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada makasla birini yaralamak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada elini yaralamak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla adam yaralamak kazancın artmasına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yaralamak kişinin her işi severek yapacağına, ticaretinin büyüyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahla kendini yaralamak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını yaralamak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birilerini yaralamak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments