Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının oynadığını görmek

Rüyada başkasının oynadığını görmek

Rüyada başkasının oynadığını görmek inancının zayıflayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının oynadığını gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, moralinin bozulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada köpeklerin oynadığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada kukla oynatmak her daim bereketli işler yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada annenin oynadığını görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezdeke oynadığını görmek tazeleneceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizide oynadığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işarettir.

Rüyada gelinin oynadığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments