Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aklını kaybetmek

Rüyada aklını kaybetmek

Rüyada aklını kaybetmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aklını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Rüyada aklını kaybetmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada aklı dengesini kaybetmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bal aktığını görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aklını kaçırdığını görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada ak kırlangıç görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada saçlarda ak görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments