Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarda ak görmek

Rüyada saçlarda ak görmek

Rüyada saçlarda ak görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarda ak gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada saçlara ak düşmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarında ak görmek mubah olmayan yollara sapacağına, çok sevineceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına ak düşmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada saçlarında aklar görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada ak saçlı nine görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada saçını ak görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada saça ak düşmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments