Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal aktığını görmek

Rüyada bal aktığını görmek

Rüyada bal aktığını görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yaşananları unutturacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada balın aktığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan bal aktığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada bal aktığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yeni malların alınacağına yorulur.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanının aktığını görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada aklını yitirmek mekân değiştireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine alamet eder.

Rüyada derenin ters aktığını görmek az maliyetle ticarete atılacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments