Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aklını kaçırdığını görmek

Rüyada aklını kaçırdığını görmek

Rüyada aklını kaçırdığını görmek düzenin kurulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, makbul olmayan işler yapacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aklını kaçırdığını gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada aklını kaçırmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aklını kaçırdığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine inanılır.

Rüyada saçını ak görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına alamet eder.

Rüyada alnından kan aktığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada tuvalette su aktığını görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada denizin ters aktığını görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments